• Български
    • Румънски
    • Гръцки
Enders-header-icons-bg

Турбо зона – за отлични резултати на барбекюто

TURBO ZONE на Enders е патентована, допълнителна зона от повърхността за печене на Вашето газово барбекю. С нея Вие ще достигнете с едно въртене на ръката температури до 400 градуса.
Турбо зона Enders

 Турбо зоната предлага нови възможности за приготвяне на барбекю храна. TURBO ZONE  на Enders е патентована, допълнителна зона от повърхността за печене на Вашето газово барбекю. С нея Вие ще достигнете с едно въртене на ръката температури до 400+ градуса. В професионалните кухни вече са познати предимствата на това техническо нововъведение за газовите грилове, тъй като то спада към стандартните техники за приготвяне на месо.

 Турбо зона – “Maillard“ефект

Чрез краткотрайното и екстремно бързо увеличаване на температурата на турбо зоната на вашето газово барбекю порите на месото се затварят моментално. Чрез този така наречен “Maillard“ефект протеините се превръщат в ароматни вещества. Така се получават класическите и много обичани миризми на печено месо. Силното печене, например на пържола, води до това течността в месото да остане и след това на спокойствие, при по-ниски температури, да бъде оставено да се пече в собствен сос.

 Дали “english”, “medium” или “well done”, с турбо зоната на Enders ще постигнете безпроблемно желаните резултати от печенето на месо на барбекюто на газ. Турбо зоната на Enders увеличава възможностите на Вашия газов грил и ви помага да приготвите храната по невероятен начин – като истнски грил майстор.

Турбо зона Enders
Барбекю на газ Boston 6IK Turbo турбо зона

Турбо зона – нисък разход на газ

 Вече не трябва да се тревожите за по-високото потребление на газ. Благодарение на патентованата технология на Enders, печенето на барбекю с турбо зона при температури до 400 градуса изразходва толкова газ, колкото и стандартен грил, чиито зони достигат температури до 250 градуса. 
Получавате най-добро съотношение цена-разход, а в същото време и високото качество на Enders.

Барбекюта на газ Enders с турбо зона

 Enders предлага голямо разнообразие от барбекюта на газ с турбо зона. Има различни варианти на газови барбекюта по отношение на брой зони за печене, газов котлон, прозорец за наблюдение, материал на скарата и корпуса, както и дизайн.

Барбекю на газ Chicago 3R Turbo

 Газовото барбекю Chicago 3R Turbo е идеално за семейни събирания в градината. Има 3 зони, една от които е Turbo. Грилът има чугунена скара Switch Grid с махащ се кръгъл елемент, който може да бъде заменен с някоя от приставките. В корпуса има поставка за газова бутилка от 5 кг.(10 л.).

 Мощност на барбекюто: 10.4 kW

Барбекю на газ Chicago 3R Turbo
идеалното барбекю на газ за приготвяне на много грил специалитети

Серия барбекюта на газ BOSTON BLACK TURBO

Серията барбекю на газ Boston Black се състои от пет модела. Корпусът е изработен от черна праховобоядисана стомана с акценти в цвят графит. Скарите са от неръждаема стомана, а като допълнителни аксесоари се предлагат чугунени плочи и скари. Горелките са Heat Range. Ето и кратка информация за моделите:

  • Boston Black 2 Turbo – компактно барбекю на газ подходящо и за терасата. Две зони на печене, едната е турбо. Мощност: 7.7 kW. 
  • Boston Black 3K Turbo – газово барбекю с 3 зони, едната е турбо. Голям шкаф за съхранение. Моделът има и газов котлон в страничния рафт. Мощност: 14.35 kW
  • Boston Black 4 IK Turbo – Грил с 4 зони. Моделът има газов котлон, както и инфрачервена горелка. Мощност: 21.85 kW
  • Boston Black 6 RK Turbo – Най-голямото барбекю в асортимента ни. Има 6 зони за печене, като при него 2 са турбо. Има газов котлон. В комплекта е включена и скара от неръждаема стомана Switch Grid. Мощност: 23.55 kW

Серия барбекюта на газ KANSAS PRO

 Kansas Pro е най-високият клас барбекюта на газ, предлагани от Enders. Всеки един модел притежава всички най-модерни барбекю технологии, разработени от инжинерите на Enders в Германия – Turbo Zone, горелки Heat Range и система за лесно почистване Simple Clean. Гриловете Kansas имат масивен корпус, газов котлон и са с чугунени скари Switch Grid. Разделени са на 2 подсерии – Kansas Black Pro (модерен черен корпус от праховобоядисана стомана) и Kansas Pro Sik (иноксов корпус, прозорец за наблюдение и инфрачервена горелка).

  • Kansas Pro 3 SIK Turbo – градинско барбекю на газ с много екстри. Има 3 зони. Мощност: 19.1 kW
  • Kansas Pro 4 SIK Turbo – външна барбекю кухня с мивка в страничния котлон. Има 4 зони и голяма площ за печене. Мощност: 22.8 kW
Газово барбекю Kansas Pro 4 SIK Turbo
Share on facebook
Сподели във Facebook
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *