• Български
    • Румънски
    • Гръцки
Enders-header-icons-bg

ИСТОРИЯ И ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ НА ЕНДЕРС

ВСИЧКИ ДОБРИ ИСТОРИИ ЗАПОЧВАТ С НАЧАЛОТО​

 

Запознайте се с нас! 🙂

Разберете за нещата, които ценим, както и за бъдещите ни планове и мечти.
––– Теодор, Слав и Деяна –––

Защо Enders е уникален?

История и качество: „Ендерс Колсман” е водещ немски производител в областта на градинското и къмпинг оборудване и аксесоари. Дружеството е със седалище в гр. Вердол – Дортмунд и е с повече от 130 години история.“Enders“ е синоним на качество на използваните материали и уникален дизайн на всички свои модели.

 Туристическите газови котлони на Enders са се доказали още през 50те години на миналия век. Компактните модели са използвани в изкючително тежки климатични условия по време на експедиции на алпинисти. Котлоните за къмпинг Enders са станали изключително поплуярни и почитателите на почивките сред природата са ги ползвали с голямо удоволствие. В шоурума на Enders в град София има изложена бройка газов котлон Enders Brillant от 1962, който и в момента работи перфектно.

Туристически котлон Enders
Туристически котлон Enders retro

Enders – немско качество, модерни технологии и красив дизайн

Какво е Enders? Иновации в производство, години опит и бизнес модел ориентиран към Вас. Това ни позволява да ви предоставяме най-високо качество немски продукти на достъпни цени – барбекюта и аксесоари, външни отоплители и къмпинг оборудване. 

 След като Enders се доказва на пазара с газовите си котлони, минава на следващо ниво – газови барбекюта. Съчетанието от немско качество, иновации в технологиите и подобрения на всеки един модел правят Enders един от топ брандовете за барбекюта на газ. Дори най-големите любители на печенето на въглища след като видят възможностите на газовите баребекюта избират тях.

 Enders е световен лидер в производството на газови отоплителни уреди за външна употреба с икономично използване на природните ресурси. При трите иновативни технологии на външните газови отоплители (Eco-Plus, Eco-Green и Eco-Ultra) потреблението на газ намалява чрез ефективната газова горелка и предпазва околната среда.

 Няма как да пропуснем и къмпинг продуктите. В портфолиото на Enders ще намерите висококачествени къмпинг продукти, които ще направят почивката ви сред природата много по-комфортна.

Сигурност и сертификати

 Всеки един от произведените газови уреди се проверява многократно за сто процентова сигурност против изтичане на газ, преди да достигне до клиентите. Ендерс предоставя периодично всички свои произвеждани модели на външни институти за контрол на качеството. Уредите са сертифицирани по TÜV, DVGW (немски институт за контрол на газовите съоръжения), а също притежават и всички необходими СЕ – разрешителни за експлоатация в Европейския Съюз.

Екипът на Enders в България

Oт 2012 сме ексклузивен представител на Enders Колсман чрез „Гама Билд България“ ООД  и сайта www.gamagaz.com. Дружеството има за цел да направи възможно българските потребители да притежават висококачествени немски уреди за своята градина, тераса и други външни пространства   на достъпни цени.
 Във връзка със забраната за тютюнопушене на закрити обществени места от м. юни 2012г. се радваме на особено голям интерес и широко приложение на нашите външни отоплителни уреди. Затова и предлагаме най – богатата гама външни отоплителни уреди на нашия пазар, в т.ч. многобройни газови и инфрачервени модели с уникален дизайн. Марката Enders е добре позната сред собствениците на заведения от „ХоРеКа” бранша в България.

 7 години по-късно марката вече се е доказала на пазар и стратира сайтът www.enders.bg. В него ще намерите цялото портфолио на Enders – барбекюта и аксесоари за тях, външни газови и инфрачервени отоплители, както и къмпинг оборудване.За всеки един продукт има подробна информация, а ако имате допълнителни въпроси – винаги можете да се свържете с нас. А ако искате да видите продуктите преди да поръчате, посетете шоурума ни в София. Разгледайте и сайта ни www.enders-camping.com, в който са събрани всичките ни къмпинг продукти.

Какво ни кара да се усмихваме в Enders?

 В градината, на терасата или по време на къмпингуване – с продуктите на Enders се наслаждавате на споделените моменти с близките Ви хора. Групирани са в три категории – отоплителни уреди за хладните вечери, барбекюта за приготвяне на вкусна храна или къмпинг оборудване за вашата почивка. От Enders сме с вас през всички сезони.

 Усмихваме се с любов и грижа към природата. За изработката на всички артикули се използват природосъобразни материали. За газовите уреди Ендерс използва най-модерна и съвременна технология в проектирането на горивни газови системи. В опаковането на уредите компанията се стреми да не използва изкуствени, в т.ч. пластмасови и найлонови опаковки, а залага на здрави хартиени и картонени опаковки, които лесно могат да се разграждат в природата след тяхната употреба. От 1883г. – годината на своето създаване, Enders се стреми да развива трайно своите технологии в производството на газови уреди и метало-обработка, опазвайки околната среда.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Ендерс Трейд ООД
ИН по ЗДДС: BG203254002
София 1404
бул. Гоце Делчев №98

E: info at enders-outdoor.com
M: 0888 132 722

САЙТОВЕ

За истинските грил фенове създадохме www.bbqarena.bg – изберете от най-добрите марки барбекюта на пелети Treager и GMG, най-високите класове газови барбекюта на Enders, както и разнообразие от аксесоари, подправки и сосове за барбекю.

Вижте и:

www.enders-camping.com

www.gamagaz.com