• Български
    • Румънски
    • Гръцки
Enders-header-icons-bg

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Как можете да получите поръчаната от вас стока?

 Фирмата предлага на своите клиенти няколко лесни начина за получаване на направените от тях поръчки – на място в нашия шорум или склад, както и доставка с куриер директно до Вашия дом или офис. За доставки се използват услугите на куриерска фирма Еконт.

Взимане на поръчката от склад/шоурум

 Продуктите на Enders можете да вземете на място от шоурума ни в гр. София, кв.Витоша(вижте на картата) или от склада ни(при предварително заплащане) в кв. Дружба. 

 Обемните продукти (газови барбекюта, отоплители и мебели) не могат да се вземат от шоурума ни.

Доставка еконт

Безплатна доставка с куриерска фирма Еконт:

 Срок на доставка – до 2 работни дни. Доставката с куриер обикновено отнема до 2 дни от момента, в който поръчката Ви е била приета и обработена, като при възникнала предпоставка за забавяне своевременно ще бъдете уведомени за това. Цената за доставка е според стандартните тарифи на куриера. Как можете да проверите поръчаната от вас стока?  Кликнете тук и въведете получения чрез  SMS номер на пратка от куриерската фирма.   

 

Как можете да платите поръчаната от Вас стока?

 Фирмата предлага на своите клиенти 5 лесни начина за заплащане на направените от тях поръчки – на място в нашия шоурум, на куриера при доставката с наложен платеж, през онлайн платежни услуги за физически лица и търговци, с кредитни или дебитни карти Visa, Mastercard с Борика, Payserra, директен превод по банковата ни сметка с платежно нареждане.

Плащане на място в нашия шоурум:

 Плащате в брой или с карта избраните продукти в нашия шоурум на адрес: гр. София, ул. Димитър Яблански № 24. Предварително трябва да проверите дали продукта е наличен в шоурума ни. Има възможност след предварително заплащане да вземете поръчката си от склада ни в гр. София.

Плащане с банков превод:

  Имате възможност за заплащане на поръчаната от Вас стока чрез банков превод. Продуктите, които поръчвате, ще бъдат изпратени веднага след потвърждаване на банковия превод.

Данни за плащане по банков път:

ТБ „Уникредит Булбанк“ АД
IBAN: BG89UNCR70001522089973
BIC: UNCRBGSF

Титуляр: „Ендерс Трейд“ ООД

Плащане на куриера при доставка на стоката:

 Заплащане при получаване на пратката от куриера. Моля, запазете документа за плащане, който ще ви дадат след плащането.

Плащане он-лайн с карта:

 Чрез системата на Борика може да платите сигурно и удобно. Бързо, лесно и защитено правите плащане с кредитна или дебитна карта.

Плащане през онлайн системата за разплащане Paysera:

 Плащането може да направите през системата на Paysera към нашата микросметка.

Плащане през онлайн системата за разплащане PayPal:

 Плащането може да направите през системата на PayPal към нашата микросметка.

 

Взимане на продукт на изплащане

Като опция предлагаме и взимането на продукти на изплащане. Имаме договор с UniCredit Consumer Financing. Кандидатства се с лична карта в шоурума ни в град София, ул. „Димитър Яблански“ 24. Стойността трябва да е между 150 и 50 000 лв с ДДС.