header-image-enders
Няма продукти в количката.
Меню

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Как можете да получите поръчаната от вас стока?

 Фирмата предлага на своите клиенти няколко лесни начина за получаване на направените от тях поръчки – на място в нашия офис, както и доставка с куриер директно до Вашия дом или офис. За доставки се използват услугите на куриерски фирми Спиди.

  • Доставка с куриерска фирма Спиди:

 Срок на доставка – до 2 работни дни. Доставката с куриер обикновено отнема до 2 дни от момента, в който поръчката Ви е била приета и обработена, като при възникнала предпоставка за забавяне своевременно ще бъдете уведомени за това. Цената за доставка е според стандартните тарифи на куриера, като при поръчки на стойност по-голяма от 300 лв. цената на доставката е безплатна за Вас.

  • Как можете да проверите поръчаната от вас стока?  Кликнете тук и въведете получения чрез  SMS номер на пратка от куриерската фирма.

 При поръчка на стойност по-голяма от 300 лв. получавате поръчаната от Вас стока БЕЗПЛАТНО!

Как можете да платите поръчаната от Вас стока?

 Фирмата предлага на своите клиенти 5 лесни начина за заплащане на направените от тях поръчки – на място в нашия шоурум, на куриера при доставката с наложен платеж, през онлайн платежни услуги за физически лица и търговци, с кредитни или дебитни карти Visa, Mastercard с Борика, Payserra, директен превод по банковата ни сметка с платежно нареждане.

Плащане на място в нашия шоурум:
 Плащате в брой или с карта при получаване на продуктите в нашия офис на адрес: гр. София, ул. Димитър Яблански № 24. Предварително трябва да проверите дали продукта е наличен в шоурума ни.

 На място може да платите в брой или с кредитни карти Visa, Mastercard и Transcard, както и с всички Борика дебитни карти.

Плащане на куриера при доставка на стоката (наложен платеж):
 С други думи заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който Ви я достави.

Плащане през онлайн системата за разплащане Paysera:
 Плащането може да направите през системата на Paysera към нашата микросметка.

Плащане през онлайн системата за разплащане PayPal:
 Плащането може да направите през системата на PayPal към нашата микросметка.

Плащане с карта:
 Чрез системата на Борика може да платите сигурно и удобно. Бързо, лесно и защитено правите плащане с кредитна или дебитна карта.

Плащане с банков превод:
 Имате възможност за заплащане на поръчаната от Вас стока чрез банков превод, като при финализиране на Вашата покупка се изписва сметката, на която трябва да преведете общата стойност на поръчката Ви. Продуктите, които поръчвате, ще бъдат изпратени веднага след потвърждаване на банковия превод.

Данни за плащане по банков път:

ТБ “Уникредит Булбанк” АД
IBAN: BG58UNCR70001522210520
BIC: UNCRBGSF

Титуляр: “Анна апарт” ООД
Седалище и адрес на управление: гр. София, бул. “Гоце Делчев” № 100, оф. 22
ИН по ЗДДС: BG203432241
ЕИК: 203432241

Взимане на продукт на изплащане

Като опция предлагаме и взимането на продукти на изплащане. Имаме договор с UniCredit Consumer Financing. Кандидатства се с лична карта в шоурума ни в град София, ул. “Димитър Яблански” 24. Стойността трябва да е между 150 и 50 000 лв с ДДС.