Posted on Leave a comment

Simple clean система за почистване на барбекю

Simple Clean технология за бързо и лесно почистване
Системата Simple Clean е иновативна технология от Enders за лесно почистване на барбекюто. Досадното почистване с четки на мазнините и наслояванията в горивната камера остават в миналото. Всички части се почистват бързо и лесно в миалната Ви машина. Почистването вече няма да бъде причина за рядкото ползване на газовото барбекю.

система за лесно почистване на барбекю Simple Clean?

Барбекютата на газ Enders, снабдени със Simple Clean, имат по-различна конструкция на горивната камера. Всички части са от много гладка неръждаема стомана. Няма излишни елементи  ръбове, в които да се наслоява мазнината. Монтирането и демонтирането на отделните части е изключително лесно и не е нужно да използвате инструменти. След като приключите с гриловането, изчакайте барбекюто да изстине, съберете капачетата на горелките, елементите на горивната камера и тавите за мазнина. Сложете ги в миялната машина и тя ще се погрижи вместо вас за лесното почистването на барбекюто.

Барбекюта на газ Enders със система за лесно почистване Simple Clean

Enders предлага на своите клиенти барбекюта със система за лесно почистване Simple Clean – това са моделите от серията Kansas Pro.

Серия барбекюта на газ MONROE TURBO

Серията барбекюта на газ Monroe включва 3 модела. Отличителни характеристики са иноксовият корпус с черни детайли и прозорецът за наблюдение. Скарите са от емайлирана стомана, а допълнително може да се поръчат и чугунени. Всички модели имат и Turbo Zone.

  • Monroe Pro 3K Turbo – компактно барбекю с 3 зони на печене. Мощност - 14.3 kW
  • Monroe 3 S Turbo – барбекю на газ за градината или големи тераси. Има 3 зони на печене. Мощност – 12.6 kW
  • Monroe 3 SIK Turbo – тук получавате две допълнителни екстри – газов котлон в страничния рафт и инфрачервена горелка. Мощност: 19.5 kW
  • Monroe 4 SIK Turbo - газово барбекю с модерен дизайн и чудесна функционалност. Мощност 21.8 kW
  • Monroe 4 IK Turbo - газово барбекю от висок клас с всички екстри. Мощнст 21.8 kW


серия барбекюта на газ kansas

Kansas Pro е най-високият клас барбекюта на газ, предлагани от Enders. Всеки един модел притежава всички най-модерни барбекю технологии, разработени от инжинерите на Enders в Германия – Turbo Zone, горелки Heat Range и система за лесно почистване Simple Clean. Гриловете Kansas имат масивен корпус, газов котлон и са с чугунени скари Switch Grid. Разделени са на 2 подсерии – Kansas Black Pro (модерен черен корпус от праховобоядисана стомана) и Kansas Pro Sik (иноксов корпус, прозорец за наблюдение и инфрачервена горелка).

  • Kansas Pro 3 SIK Turbo – градинско барбекю на газ с много екстри. Има 3 зони. Мощност: 19.1 kW
  • Kansas Pro 4 SIK Turbo – външна барбекю кухня с мивка в страничния котлон. Има 4 зони и голяма площ за печене. Мощност: 22.8 kW
Вашият коментар