• Български
    • Румънски
    • Гръцки
Enders-header-icons-bg

Лесно почистване на барбекюто със системата Simple Clean

Системата Simple Clean е иновативна технология от Enders за лесно почистване на барбекюто.
Лесно почистване на барбекюто със система Simple clean

 Системата Simple Clean е иновативна технология от Enders за лесно почистване на барбекюто. Досадното почистване с четки на мазнините и наслояванията в горивната камера остават в миналото. Всички части се почистват бързо и лесно в миалната Ви машина. Почистването вече няма да бъде причина за рядкото ползване на газовото барбекю.

Какво представлява системата за лесно почистване на барбекю Simple Clean?

 Барбекютата на газ Enders, снабдени със Simple Clean, имат по-различна конструкция на горивната камера. Всички части са от много гладка неръждаема стомана. Няма излишни елементи  ръбове, в които да се наслоява мазнината. Монтирането и демонтирането на отделните части е изключително лесно и не е нужно да използвате инструменти. След като приключите с гриловането, изчакайте барбекюто да изстине, съберете капачетата на горелките, елементите на горивната камера и тавите за мазнина. Сложете ги в миялната машина и тя ще се погрижи вместо вас за лесното почистването на барбекюто.

Барбекю на газ Kansas Pro 3 SIK Turbo

Барбекюта на газ Enders със система за лесно почистване Simple Clean

 Enders предлага на своите клиенти барбекюта със система за лесно почистване Simple Clean – това са моделите от серията Kansas Pro.

Барбекю на газ Monroe

Серия барбекюта на газ MONROE TURBO

 Серията барбекюта на газ Monroe включва 3 модела. Отличителни характеристики са иноксовият корпус с черни детайли и прозорецът за наблюдение. Скарите са от емайлирана стомана, а допълнително може да се поръчат и чугунени. Всички модели имат и Turbo Zone.

  • Monroe 2 S Turbo – компактно барбекю с 2 зони на печене. Мощност – 8.4 kW
  • Monroe 3 S Turbo – барбекю на газ за градината или големи тераси. Има 3 зони на печене. Мощност – 12.6 kW
  • Monroe 3 SIK Turbo – тук получавате две допълнителни екстри – газов котлон в страничния рафт и инфрачервена горелка. Мощност: 19.5 kW

Серия барбекюта на газ KANSAS PRO

 Kansas Pro е най-високият клас барбекюта на газ, предлагани от Enders. Всеки един модел притежава всички най-модерни барбекю технологии, разработени от инжинерите на Enders в Германия – Turbo Zone, горелки Heat Range и система за лесно почистване Simple Clean. Гриловете Kansas имат масивен корпус, газов котлон и са с чугунени скари Switch Grid. Разделени са на 2 подсерии – Kansas Black Pro (модерен черен корпус от праховобоядисана стомана) и Kansas Pro Sik (иноксов корпус, прозорец за наблюдение и инфрачервена горелка).

  • Kansas Pro 3 SIK Turbo – градинско барбекю на газ с много екстри. Има 3 зони. Мощност: 19.1 kW
  • Kansas Pro 4 SIK Turbo – външна барбекю кухня с мивка в страничния котлон. Има 4 зони и голяма площ за печене. Мощност: 22.8 kW
Газово барбекю Kansas Pro 4 SIK Turbo
Share on facebook
Сподели във Facebook
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *