Posted on Leave a comment

Външни отоплителни уреди на газ Enders с еко горелки

Външен газов отоплител Enders - Fancy
Почивате си навън само през лятото?  Външните отоплителни от Enders пренасят предимствата на лятната вечер и през студените сезони. Дали с газ или ток – благодарение на отоплението за тераса и градина на Enders Вие можете да се насладите на приятно време навън със семейството и приятелите. Висококачествената техника на отоплителните уреди за тераса превръща градината или кафенето в място, където да се чувствате прекрасно.

Ниско потребление на газ на отоплителите

Enders е световен лидер в развитието на външни отоплителни уреди на газ при ефективно използване на природните ресурси. Еко-продуктите щадят природата и са на достъпни цени. При трите иновативни технологии на отоплителните уреди (Eco-Plus, Eco-Green и Eco-Ultra) потреблението на газ намалява чрез ефективната газова горелка и предпазва околната среда. Така уред с мощност 6 kW или 8 kW излъчва топлина като 12 kW. Отделят се и много по-малко вредни емисии на CO2 в сравнение със стандартните външни отоплители. Ще ви запознаем с трите вида еко горелки, както и кои отоплителни уреди на Enders разполагат с тях.

Газови отоплители Enders с горелка Eco Plus

Технологията на горелката Eco Plus спестява 30% от емисиите на CO2 и разходите в сравнение с традиционния отоплител за градина 12 kW.  Газовите гъби с такава горелка имат мощност 8 kW. Разходът на газ при пълна мощност на уреда е 582 g/h. Enders предлага 2 модела с Eco Plus технология:

Газови отоплители Enders с горелка Eco Green

 Името Eco Green не е случайно. Отоплителните уреди с такъв тип горелка отделят 50% по-малко CO2 в сравнения със стандартен газов отоплител от 12 kW. Газовите гъби имат мощност 6 kW. Разходът на газ при пълна мощност на отоплителя е едва 437 g/h. Enders предлага 2 модела с Eco Green технология:

Газови отоплители Enders с горелка Eco Ultra

Най-икономичният вид горелка на Enders. Отоплителните уреди с нея отделят 83 % по-малко CO2 в сравнения със стандартен газов отоплител от 12 kW. Iма мощност 4 kW. Разходът на газ при пълна мощност на отоплителя е едва 291 g/h. 

  • Газов отоплител Ecoline Pure –  иновативен отоплителен уред с 2 отделни стомано-керамични горелки с инфрачервено излъчване.
Вашият коментар