Posted on Leave a comment

Enders взе участие в Camping & Caravaning Expo Sofia 2021

Camping & Caravaning Expo Sofia 2021
И тази година Enders взе участие в най-голямо изложение за къмпинг продукти в България Camping & Caravaning Expo, което се проведе от 14 до 16 май пред магазин Метро на Цариградско шосе в София . На щанда ни бяха изложени богато разнообрази от немски продукти за къмпинг и свободно време като барбекюта и аксесоари, газови котлони, отоплители и мобилни химически тоалетни.
Както винаги, екипът ни се погрижи за доброто настроение и щанда на Enders беше най-горещата точка на изложението. Много от посетителите си тръгнаха с подаръци, а голяма част имаха възможност да опитат вкусни специалитети, приготвени на барбекю. През първия ден от събитието специален гост беше шеф Георгиев от Симбиоза. Той приготви хрупкава пица на газово барбекю със скариди и калмари, бавно печен свински врат на шиш и мнго други грил специалитети. През останалите два дни екипът на Enders също показа страхотните си кулинарни умения с пица маргарита с морски дарове, сандвичи с калмари на барбекю и свински специалитети. Въпреки лошото време, настроението на всички беше страхотно!
На изложението Къмпинг и караванинг експо можеха да се видят и много други участници, които представиха модерни кемпери и каравани, както и богато оборудване за тях. За почитателите на дивото къмпингуване имаше представители на фирми, предлагащи палатки и спални чували за екстремни условия. Не можем да пропуснем и иновативните къмпинг аксесоарите , които създават удобство по време на почивката сред природата.

 Екипът ни благодари на организаторите на изложението – www.camping.bg, които се грижеха както за нас, така и за посетителите.
Вашият коментар